طريقه عمل فتته الشاورما بالفراخ


من الاكلات الاقتصاديه السريعه فهي شهيه ولذيذه ويحبها الاطفال وبها عناصر غذائيه مفيده للصحه 

وهي اكله اصلها سوري وابدع المصريون في صنعها وفي هذا المقال سوف نتعرف علي تكلفتها و مكوناتها

وطريقه طهيها السهل البسيط 

الوقت الكافي للتحضير 30 دقيقه

تكفي3-4 اشخاص

التكلفه في حدود 100 جنيه مصري

مكونات فتته الشاورما

نص كيلو بانيه مقطع قطع صغيره 
ملح
فلفل اسود
كاري
خل 
توم وبصل بودر
سماق
مكعب مرقه اختياري 
نص رز مصري او بسمتي
عيش سوري او ريتش باج
للصوص مايونيز وتوم زبادي

الطريقه

تتبل الفراخ بالملح والفلفل وخل وزبادي وسماق وتوم وبصل بودر وتترك ساعه ونسويها في قليل من الزيتونعد الرز مع بصلايه صفرا ونسقيه شوربه او ماء ونقطع العيش قطع صغيره ونرش عليه قليل من الزيت ويدخل الفرن حتي يتم تحمصه وبعدكدي نضيف في طبق غويط زبادي مايونيز توم ويقلب جيدا

التقديم

نضع الرز ثم قطع الفراخ ثم العيش المحمص ثم الصوص علي الوجه


متنوعه

منوعات وتسليه وصفات اكلات شهيه اخبار خفيفه قصص قصيره مسليه

إرسال تعليق

أحدث أقدم

نموذج الاتصال