طريقه عمل اللانشون من غير لحمه

 لانشون من غير لحمه 

الانشون هو اكله مشهوره جدا خاصه في سندوتشات المدرسه والفطار 
وتبحث ربات البيوت عن طريقه اقتصاديه لعمل الانشون في البيت 
هنقدم لكم اليم طريقه عمل الانشون بدون لحوم او فراخ 
لانشون من غير لحمه 

مكونات عمل اللانشون من غير لحمه 

  1. علبه جبن مثلثات 8 قطع 
  2. عدد 2 بيضه 
  3. مكعب مرقه دجاج 
  4. معلقه صغيره بابيكا 
  5. ربع معلقه صغيره لون طعام احمر (اختياري) 
  6. نصف كوب زيت 
  7. معلقتان كبار دقيق 
  8. نصف معلقه فلفل اسود 
  9. فص ثوم 

طريقه عمل اللانشون من غير لحمه 

  • احضري الخلاط الكهربائي وضعي به الجبن المثلثات  والبيض ومكعب المرقه والبابريكا ولون الطعام ونصف كوب الزيت والدقيق وفص الثوم والفلفل الاسود 
  • اضربي المكونات جيدا حتي تتجانس جيد وتصبح عيجنه لينه ملساء بدون اي تكتلات داخلها 
  • احضري كيس نايلون واسكبي به المزيج 
  • لفي الكيس علي شكل اسطوانه دائريه واحكمي غلقه 
  • ثم لفي الكيس بورق الومنيوم واغلقي الورق من الجناب جيد 
  • ضعي اسطوانه الانشون في حله علي النار بها ماء مغلي 
  • غطي الحله باحكام واتركيها علي ار متوسطه لمده ساعه
  • اخرجي اللانشون من الماء واتركيه حتي يبرد تمام 
  • قطعي الانشون الي شرائح رفيعه وضعيه بعلبه بالثلاجه
  • اخرجي الانشون من الثلاجه عند الحاجه فقط 

*يجب حفظ الانشون بالثلاجه لمده لا تزيد عن اسبوع 


متنوعه

منوعات وتسليه وصفات اكلات شهيه اخبار خفيفه قصص قصيره مسليه

إرسال تعليق

أحدث أقدم

نموذج الاتصال