طريقه عمل المسقعه بالبطاطس زي المطاعم


 المسقعه من الاكلات الشعبيه وقليله التكليف ومفيده لاحتواء البينجان علي الحديد

هنشرح لكم طريقه تحضرها في خطوات بسيطه 

مكونات المسقعه بالبطاطس زي المطاعم

3 قطع بتنجان رومي 
2 بطاطس 
3 حبات فلفل رومي
طماطم 
توم
خل 
ملح 
فلفل اسود 

تحضير الخضار 

يقطع البيتنجان حلقات متوسطه الحجم 
والفلفل الرومي يقطع حلقات متوسطه الحجم
البطاطس تقطع مكعبات او صوابع 

قلي الخضار 

في طاسه علي النار فيها زيت هنبدا بقلي البطاطس 
تم نقلي البتنجان ثم الفلفل الرومي 

تطبيق الخطواط

بعد قلي كل الخضار هنشوح التوم يصفر فقط ونضع عليه 
معلقه خل ثم عصير الطماطم 
ثم نزص البتنجان اولا ثم البطاطس ثم الفلفل 

تسويه المسقعه

ممكن تستوي علي البوتاجاز لمده 5 دقائق 
او في الفرن لمده 10 دقائق حتي يحمر الوجه

 

متنوعه

منوعات وتسليه وصفات اكلات شهيه اخبار خفيفه قصص قصيره مسليه

إرسال تعليق

أحدث أقدم

نموذج الاتصال